Jótékonykodás, koncert és Terence Hill

A Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Aréna Plázában. Az árverés bevételből a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják a szervezők, a nyertesnek pedig személyesen Terece Hill adja át a slusszkulcsot február 16-án Guido & Maurizio De Angelis koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában.

Ámulótömeg veszi körül az Aréna Pláza alsó szintjén kiállított DuneBuggy-t. A Bud Spencer és Terence Hill rajongók számára kötelező ’zarándokút’: február 15-ig bárki akár le is fotózhatja magát a kis piros autóval.

A jótékonysági aukció kampány részeként Terence Hill nemrégiben a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette. A titkos magyarországi látogatásáról egy kisfilm is készül, melyet itt megtekinthetünk:https://www.youtube.com/watch?v=qDZAXKI2LGw

Óriási érdeklődés van a december 1-től indult árverés iránt, jelenleg 50 000 euro felé tart a licitálás összege. A jótékonysági aukció lezárulta után még egyszer, utoljára találkozhatunk a legendás kocsival február 16-án a Guido &Maurizio De Angelis koncerten a Sportarénában. Az esemény sztárvendégei Terence Hillés az egykor Sandokant megformázó KabirBedi lesznek.

Világsztárok ésa zenetörténelem legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb filmzenéi az eredeti szerzők előadásában! (A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett még többek között a „Sandokan – A maláj tigris”, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is hallhatjuk majd.)

A jótékonysági aukcióba itt lehet bekapcsolódni: www.kulonbenduhbejovunk.hu

Guido &Maurizio De Angelis Filmzene Koncert

  1. február 16. Papp László Budapest Sportaréna
    Jegyek:https://guido-and-maurizio-de-angelis.broadway.hu/2019-02-16-20-00

 

Rovat: ÉletmódKiemelt

Címkék: , , ,

A szerzőről

Kommentelés lezárva.


A honlapon található információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése,
és szükség esetén nem helyettesíti a gyógyszerész, az orvos vagy más szakember felkeresését!
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!